TESS Products: Created with Passion!

Gratis verzending voor orders vanaf 150 Euro

Fitten en hoe plannen we dat?

Tessproducts

Bedankt voor je interesse in een hoofdstel/bit/singelfitting! Via deze weg zet ik alle informatie voor het aanmeten van een hoofdstel, bit of singel voor je op een rijtje.

Het aanmeten van onze producten wordt door mijzelf (Tessa) gedaan of door een aangesloten fitter uit jouw regio. Onze fitters zijn allemaal al jaren actief in de paardenbranche en hebben ieder hun eigen specialisatie. Je kunt er zeker van zijn dat wij het beste voor hebben met jou en jouw paard(en) en dat we in overleg het mooiste en het beste product aanmeten.

Je betaalt bij afname van minimaal €175,- geen consultkosten. De voorrijkosten bedragen €25ct. per kilometer vanaf postcode 5045DV (NL), indien de fitter Tessa de Vrieze is*.

Een nieuw en wellicht beter passend product kan ervoor zorgen dat je paard zich comfortabeler voelt en daardoor fijner aanvoelt onder het zadel. Maar uiteraard kunnen er ook andere onderliggende oorzaken zijn voor bepaald gedrag bij jouw paard(en). Hierin proberen wij altijd eerlijk en juist te adviseren en samen met jou te kijken naar de beste oplossing.

Wij hebben bijna al onze producten bij tijdens een fitting en je hoeft dus niet lang te wachten op het gekozen artikel. Natuurlijk is een One-Off-Lipica special of een andere bijzondere vraag/pasvorm niet altijd uit voorraad leverbaar, maar wij zorgen er dan voor dat deze zo spoedig mogelijk geproduceerd en geleverd wordt.

Ik werk voornamelijk met mijn eigen ontworpen TESS producten, maar heb daarnaast ook altijd de bitten van TRUST en FAGER op voorraad. Indien gewenst kan ik ook de mooie producten van Equito, Catago en/of OneK helmen meenemen naar een fitting.

Wanneer er meerdere mensen op stal geïnteresseerd zijn in een fitting of gewoon lekker mee willen shoppen, kunnen we in overleg een dag(deel) inplannen. Zo weten we zeker dat we optimaal de tijd hebben voor iedereen.

Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag en zaterdag overdag. De avonduren in overleg.
Voor een afspraak vernemen we graag je telefoonnummer en het adres zodat we het kunnen inplannen.
Door COVID-19 zijn we genoodzaakt op elkaar te passen en ons aan de voorschriften houden die de overheid van ons vraagt. Dus heb je (milde) symptomen laat het me tijdig weten en meld af. Zolang de overheid ons deze voorschriften voorlegt gelden bij een afmelding van minimaal 24 uur van te voren geen annuleringskosten.

* onze fitters hanteren eigen tarieven.