Fitten en hoe plannen we dat?

Bedankt voor je interesse in een hoofdstel/bit/singel fitting! 

Het aanmeten van onze producten wordt gedaan door een bij ons aangesloten fitter uit jouw regio. Onze fitters zijn allemaal al jaren actief in de paardenbranche en hebben ieder hun eigen specialisatie. Je kunt er zeker van zijn dat wij het beste voor hebben met jou en jouw paard(en) en dat we in overleg met jou het mooiste en het meest comfortabele en passende product aanmeten.

Onze fitters hebben ieder hun eigen tarieven en voorwaarden. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via bovenstaande aanvraag knop en wij koppelen jou aan de fitter die het dichtst bij jou in de buurt zit.

Een nieuw en wellicht beter passend product kan ervoor zorgen dat je paard zich comfortabeler voelt en daardoor fijner aanvoelt onder het zadel. Maar uiteraard kunnen er ook andere onderliggende oorzaken zijn voor bepaald gedrag bij jouw paard(en). Hierin proberen wij altijd eerlijk en juist te adviseren en samen met jou te kijken naar de beste oplossing.

Wij hebben bijna al onze maatwerk producten bij tijdens een fitting en je hoeft dus niet lang te wachten op het gekozen artikel. Natuurlijk is niet altijd alles uit voorraad leverbaar, maar wij zorgen er dan voor dat deze zo spoedig mogelijk nageleverd worden. Wij werken voornamelijk met onze eigen ontworpen TESS producten, maar hebben daarnaast ook altijd de bitten van TRUST en FAGER op voorraad. 

Wanneer er meerdere mensen op stal geïnteresseerd zijn in een fitting of gewoon lekker mee willen shoppen, dan kan er in overleg een heel dag(deel) ingepland worden.