Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Fitten en hoe plannen we dat?

Bedankt voor je interesse in een  fitting! 

Het aanmeten van onze producten wordt gedaan door mijzelf of door een bij ons aangesloten fitter uit jouw regio. Onze fitters zijn allemaal al jaren actief in de paardenbranche en hebben ieder hun eigen specialisatie. Je kunt er zeker van zijn dat wij het beste voor hebben met jou en jouw paard(en) en dat we in overleg met jou het mooiste en het meest comfortabele en passende product aanmeten. Bij een fitting kunnen we onze hoofdstellen, bitten en singels fitten voor jouw paard.

Onze fitters hebben ieder hun eigen tarieven en voorwaarden. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via bovenstaande aanvraag knop en wij koppelen jou aan de fitter die het dichtst bij jou in de buurt zit.

Een nieuw en wellicht beter passend product kan ervoor zorgen dat je paard zich comfortabeler voelt en daardoor fijner aanvoelt onder het zadel. Maar uiteraard kunnen er ook andere onderliggende oorzaken zijn voor bepaald gedrag bij jouw paard(en). Hierin proberen wij altijd eerlijk en juist te adviseren en samen met jou te kijken naar de beste oplossing.

Wij hebben bijna al onze maatwerk producten bij tijdens een fitting en je hoeft dus niet lang te wachten op het gekozen artikel. Natuurlijk is niet altijd alles uit voorraad leverbaar, maar wij zorgen er dan voor dat deze zo spoedig mogelijk na geleverd worden. Wij werken voornamelijk met onze eigen ontworpen TESS producten, maar hebben daarnaast ook altijd de bitten van TRUST en FAGER op voorraad. 

Wanneer er meerdere mensen op stal geïnteresseerd zijn in een fitting of gewoon lekker mee willen shoppen, dan kan er in overleg een heel dag(deel) ingepland worden. 

Bitten Test Center*
Wil je liever zelf uitproberen welk bit voor jouw paard geschikt is? Dan kun je gebruik maken van onze bitten test center. Wanneer je dit wil, dan kun je het bit dat je wil proberen bestellen via onze webshop en erbij vermelden dat je het bit onder testvoorwaarden bestelt. Wij sturen dan een nieuw bit toe en hier ga je mee rijden. Bevalt het bit? Dan kun je het houden. Bevalt het niet? Dan stuur je het bit terug en maken we jouw aanschafkosten excl. de testkosten naar je terug over. De testkosten bedragen €25,- per bit, per week dat je met het bit gereden hebt. Natuurlijk kunnen we een bit dat niet bevalt ook ruilen voor een ander model. We kunnen je altijd per mail helpen met de keuze voor het juiste bit, wanneer je zelf niet goed weet wat geschikt zal zijn voor jouw paard.

*Let op: De witte Innosense bitten van Trust vallen niet onder onze testvoorwaarden, omdat deze direct verkleuren bij gebruik.