Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wie, Waarom en Waar?

Tessa de vrieze, de persoon achter tess products

Wie zit er achter TESS Products?

TESS Products is opgericht door Tessa de Vrieze. Tessa is al jarenlang actief in de paardensport en heeft voor verschillende ruitersport groothandels gewerkt. Hieruit is ook het idee ontstaan om de TESS Bridles te ontwikkelen en www.tessproducts.nl op te richten.

Zelf is ze naast moeder van twee dochters ook actief amazone en ze geeft advies in het aanpassen van een hoofdstel, singel en bitten. Er is veel vraag naar het juiste advies dus niet alleen online zijn onze producten te verkrijgen. Tessa komt ze ook aanmeten op locatie. Dit is door het hele land mogelijk door onze samenwerking met diverse bridle- en bitfitters.

Waar vind ik de TESS Producten?

Uiteraard zijn al onze producten online te verkrijgen. Maar kom je er niet uit, heeft je paard een moeilijke maat of heb je liever dat we met je meekijken? Vraag ons dan voor een bridle fitting, bit advies of een singel fitting via dit formulier.

Houd onze Facebook en Instagram pagina goed in de gaten voor de laatste nieuwe ontwikkelingen en producten!

Waarom een TESS Bridle?

Omdat jij je paard natuurlijk alleen het allerbeste gunt!

TESS Bridles zijn namelijk bijzondere hoofdstellen, ontwikkeld vanuit passie voor het paard. Dit uiterst moderne en functionele hoofdstel is zo samengesteld, dat het vriendelijk om het hoofd van je paard ligt. Veel paarden zijn erg gevoelig op de zenuwuiteinden aan het hoofd en de dikke padding van schaapsleer, die zowel onder het kopstuk als onder de neusriem zit, zorgt voor een betere drukverdeling. Hierdoor ondervindt het paard minder hinder van het hoofdstel. Tevens is het kopstuk anatomisch gevormd, om de oren meer plek en bewegingsvrijheid te geven.

Uiteraard staat het functionele en het comfort voorop bij de ontwikkeling van deze hoofdstellen, maar de looks zijn we ook zeker niet vergeten! De hoofdstellen zijn te krijgen in verschillende kleuren en we hebben een ruim assortiment aan frontriemen (waaronder ook Swarovski), zodat je van jouw hoofdstel een unieke blikvanger kunt maken.

TESS Bridles: Created with passion!