TESS Products: Created with Passion!

Gratis verzending voor orders vanaf 150 Euro

Wie, Waarom en Waar?

Tessa de vrieze, de persoon achter tess products

Wie is Tessproducts?

Tessproducts is opgericht door Tessa de Vrieze. Tessa is al jarenlang actief in de paardensport en heeft voor verschillende ruitersport groothandels gewerkt. Hieruit is ook het idee ontstaan om de TESS bridles te gaan ontwikkelen en www.tessproducts.nl op te richten.

Zelf is ze naast moeder van een dochtertje ook actief amazone en geeft advies in het aanpassen van een hoofdstel, singel en bitten. Er is veel vraag naar het juiste advies dus niet alleen online zijn onze producten te verkrijgen. Tessa komt ze ook aanmeten op locatie. Dit is door het hele land mogelijk door diverse samenwerkingen met bridle- en bitfitters.

Waar vind ik Tessproducts?

Uiteraard zijn al onze producten online te verkrijgen. Maar kom je er niet uit? Heeft je paard een moeilijke maat of heb je liever direct de juiste maat aangemeten? Vraag voor een bridle fitting, bit advies of een singel fitting naar de voorwaarden per email.

Houd onze Facebook en Instagram pagina goed in de gaten voor de laatste nieuwe ontwikkelingen en producten.


Facebook


Instagram


Waarom een TESS Bridle?

Omdat jij je paard natuurlijk alleen het allerbeste gunt!

TESS Bridles zijn namelijk bijzondere hoofdstellen, ontwikkeld vanuit passie voor het paard. Dit uiterst moderne en functionele hoofdstel is zo samengesteld, dat het vriendelijk om het hoofd van je paard ligt. Veel paarden zijn erg gevoelig op de zenuwuiteinden aan het hoofd en de dikke padding van schaapsleer, die zowel onder het kopstuk als onder de neusriem zit, zorgt voor een betere drukverdeling. Hierdoor ondervindt het paard minder hinder van het hoofdstel. Tevens is het kopstuk anatomisch gevormd, om de oren meer plek en bewegingsvrijheid te geven.

Uiteraard staat het functionele en het comfort voorop bij de ontwikkeling van deze hoofdstellen, maar de looks zijn we ook zeker niet vergeten! De hoofdstellen zijn te krijgen in black plain, black lak, chestnut lak en white lak. We hebben een ruim assortiment aan frontriemen (waaronder ook High end Crystal), zodat je van jouw hoofdstel een unieke blikvanger kunt maken.

TESS Bridles: Created with passion