Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

TESS Ambassadeurs

WIJ ZIJN TROTS OP ONS TESS TEAM!

Thea Bech

Ik ben via een andere ambassadeur in contact gekomen met Tessa, en vanaf daar hebben we een mega fijne samenwerking gestart.

Mijn paarden presteren mede door haar op topniveau. De hoofdstellen zijn niet alleen ontzettend mooi maar ook nog eens zeer fijn om te gebruiken.

ambassadeur-6
Naomi Nouwen

Naomi Nouwen

Hoi, Ik ben Naomi Nouwen en ik ben 24 jaar. Ik werk als verpleegkundige op Intensieve Zorgen in het ZMK, België. Zolang ik me kan herinneren ben ik al gepassioneerd door paarden. Na lang aandringen bij mijn ouders heb ik mijn eerste pony gekregen op mijn 7 jaar. Alhoewel Siska niet de gemakkelijkste pony was, heeft ze me wel leren rijden en doorzetten. Sindsdien is mijn hobby mijn passie geworden en is dit over de jaren heen alleen maar gegroeid. Wij hebben in Dilsen-Stokkem (België) een eigen stal met een aantal sportpaarden en een paar fokmerries. Ik rijd zelf 4 paarden op nationaal niveau. Frevo rij ik op lichte tour niveau en hoop met hem te kunnen doorstromen naar de Grand Prix. Frevo is een 10 jarige ruin, we hebben hem op 4-jarige leeftijd gekocht en samen met Niels Bax doorgetraind tot het niveau waar we nu staan. Samen met Frevo heb ik al veel mooie momenten beleefd waaronder mijn 2e plaats op het Belgisch Kampioenschap in 2019. Ook met Villeneuve rij ik Lichte tour, hij is mijn ‘leermeester’ om nieuwe oefeningen over te brengen op de jongere paarden. Naast mijn 2 volwassen paarden heb ik nog twee 6 jarigen ter beschikking. Je suis Spécial, met hem rij ik de cyclus jonge paarden. Met hem heb ik de grote finale jonge paarden gereden en hier een mooie 6de plaats behaald met een score van +81%. Hiernaast ben ik volop in training met Calibrio. Calibrio is een 6 jarige goedgekeurde dekhengst van Blue Horse Don Olymbrio die we aan het klaarstomen zijn voor de FEI 6-jarigen. 

Ik vind het ontzettend fijn om dagelijks met mijn paarden te werken. Ze vinden het heerlijk om getraind en verwend te worden. Ik heb met al mijn paarden al verschillende mooie resultaten gehaald. Zo ben ik 3x Limburgs Kampioen, 1x Vlaams Kampioen, verschillende podiumplaatsen en overwinningen op nationale wedstrijden, een 6e plaats in de grote Finale van het BK jonge paarden én vorig jaar een 2e plaats op het Belgisch Kampioenschap met Frevo.

Het rijden van jonge paarden, geroutineerde paarden, hengsten,…elk paard vraagt een eigen aanpak. Ik vind het wel belangrijk dat ik altijd op een paardvriendelijk manier kan werken met hen; zonder de controle te verliezen. Daarom zijn de hoofdstellen van Tess echt wel een aanrader voor. Ik rij met de hoofdstellen van Tess sinds 2018. Mijn paarden en ik zijn ontzettend blij met deze fijne samenwerking. Naast de heel erg chique uitstraling en ruime keuze in hoofdstellen lopen mijn paarden ontzettend fijn door de anatomische vorm van de hoofdstellen en het kwaliteitsvolle zachte leer. Wat goed is voor het paard moet ook goed zijn voor de ruiter en omgekeerd. Dit heb ik bij Tess geleerd en ik zal nooit meer toegeven op één van de twee.

Maxime van der Vlist

Ik zag de hoofdstellen voorbij komen op social media. Ik was meteen enthousiast, vooral door de zachte pads onder de neusriem en kopstuk, en de mooie uitstraling die het in het algemeen heeft.

Maxime van der Vlist

Pem Verbeek

Sinds 2019 werken Tessa en ik samen!

We zijn via een andere sponsor van mij in contact gekomen met elkaar. Sindsdien rijd ik geen paard meer zonder een TESS hoofdstel. Dat zegt denk ik al heel veel over mijn mening over de hoofdstellen. Ik hoef maar te appen als ik iets nieuws wil uitproberen dan komt Tessa altijd met een goede optie hiervoor!

Jill Huijbregts

Ik vind TESS een fijn merk om hoofdstellen van te hebben omdat de prijs kwaliteit heel netjes is en je de pasvorm perfect kan krijgen door de losse elementen samen te voegen.

Jill Huijbregts
Kim van der Muren

Kim van der Muren

Tessa was net begonnen (2018) toen ik mijn eerste TESS Bridle gebruikte, vanaf dat moment was ik helemaal om. De pasvorm is geweldig, top kwaliteit leer en ze zijn natuurlijk ook super mooi om te zien.

Anouk Daris

Ik ben bij Tess terecht gekomen via Eefje van het bedrijf VGGO. Wij reden samen in een ZZ-viertal waarmee we indoor Brabant hebben mogen rijden. We reden met de prachtige hoofdstellen van TESS.

Sindsdien rijd ik nergens anders meer mee. Ik run een professionele dressuurstal en al onze pony’s en paarden lopen al jaren op deze hoofdstellen.

De kwaliteit is top want de hoofdstellen blijven ook echt al heel erg lang goed en de service is nog beter, want je krijgt altijd super snel een reactie met een oplossing. Ik ben fan! 

ambassadeur-4

Rixt van der Horst

Via vriendin Eefje van Griensven-Marinus kwam ik een aantal jaren geleden in aanraking met TESS Products. Mijn paarden (en ook ikzelf) zijn dol op de TESS hoofdstellen, waar vooral de fijne pasvorm en het zachte leer een groot pluspunt zijn. De gepersonaliseerde Swarovski-frontriemen maken het plaatje helemaal af!

Daarnaast staat Tessa altijd voor me klaar om me te voorzien van deskundig advies op het gebied van hoofdstellen en bitten. Alles wat nodig is om voor topprestaties te kunnen gaan.

Callie O'Connell

Vanaf het moment dat ik een TESS-hoofdstel te koop zag, wist ik dat ik zojuist mijn nieuwe favoriete hoofdstel had gevonden; ze trokken meteen mijn aandacht. Niets overtreft de kwaliteit, de padding, de kleuren en de mogelijkheden tot aanpassing.

Ik heb ze aan veel mensen aanbevolen, en nu zijn ze er net zo geobsedeerd door als ik. De neusriemen vallen op tussen de rest en krijgen zoveel complimenten. Ik wil dat mijn paarden zo comfortabel mogelijk zijn tijdens het werk, en ik weet dat ze dat zijn in TESS-hoofdstellen.

Het voelt een eer om een ambassadeur te kunnen zijn voor een bedrijf waar ik zo in geloof. Al mijn paarden in training dragen TESS-hoofdstellen, en ik zou het niet anders willen.

Het bedrijf heeft ook een persoonlijke connectie, aangezien een van mijn zussen Tess heet, dus het voelt allemaal alsof het zo moest zijn! Zo dankbaar om deel uit te maken van het team!

ambassadeur-3
ambassadeur-2

Hennie Roffel

Hennie is ambassadeur sinds de start van TESS Products, in 2018. Ze blinkt uit in zowel de basissport als de Subtop. De samenwerking is uit vriendschap ontstaan en we zijn nog steeds verheugd om Hennie en haar paarden te ondersteunen met onze producten.