Menu Sluiten

TESS Trens SLIM Bridle Chestnut

149.95259.95

  • Snelle Levering
  • OP=OP
  • Ultra soft leder
  • Goede pasvorm
  • Ecologisch bewerkt
  • Ook mogelijk met Swarovski Crystals
Wissen
Artikelnummer: TESS Trens SLIM Bridle Chestnut Categorie:

TESS Trens SLIM Bridle Chestnut

TESS Trens SLIM Bridle Chestnut is een werkelijk prachtig hoofdstel met een bijzondere kleur, deze komt met name op een vos of kopersnoet heel erg tot zijn recht. Dit uiterst moderne en functionele hoofdstel is ontwikkeld met als doel een hoofdstel wat vriendelijk is om het hoofd van je paard en een lust voor het oog. Veel pony’s en paarden zijn erg gevoelig op de zenuwuiteinden aan het hoofd en de dikke padding onder het kopstuk en de brede neusriem zorgen voor een betere drukverdeling waardoor het paard minder hinder ondervind van het hoofdstel. Tevens is het kopstuk anatomisch gevormd waardoor de oren meer plek krijgen en de pool en atlas vrij kunnen bewegen.
In de frontriem is gekozen voor een enkele rij met schitterende Stellux stenen welke het hoofdstel een luxe uitstraling geeft. De neusriem is voorzien van zwart metallic lakleder en door de functionele 54mm brede padding is hij een lust voor het oog en geeft comfort aan het paard.
Zie foto’s voor de kleur en de vorm van het kopstuk en de teugels welke standaard meegeleverd worden.

Er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor een Swarovski frontriem met garantie, zie de bestelopties. Kies je kleur(en) naar keuze en wanneer je meerdere keuzes aangeeft zullen deze naast elkaar of om en om worden ingezet. Heeft u andere ideeën neem dan contact met ons op.

Omdat wij door blijven ontwerpen en ontwikkelen betreft dit een uitlopend product en kan het voorkomen dat de bestelde maat niet meer voorradig is. Onze excuses alvast voor het ongemak, zodra dit het geval is stellen wij u op de hoogte.